Диверсиите на Украйна няма да останат без отговор, не може да

...
Диверсиите на Украйна няма да останат без отговор, не може да
Коментари Харесай

Захарова: Диверсиите на Украйна няма да останат без отговор

Диверсиите на Украйна няма да останат без отговор, не може да има опрощение за сходни безчовечен дейности. Така говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява опитите на Украйна да нападна Кримския мост и полуострова, оповестява ТАСС.

" Подобни диверсии дават опция на интернационалната общественост още един път да се убеди в същинската същина на киевския режим. Подобни безчовечен дейности не могат да бъдат оправдани и няма да останат без отговор ", сподели Захарова в коментар, оповестен от министерството.  " Решително осъждаме тези терористични офанзиви ", сподели говорителката на съветското външно министерство.

Дипломатът означи, че Кримският мост е обект на чисто гражданска инфраструктура, офанзивите против който са неприемливи. " Той е подложен на такива офанзиви от есента на предходната година - напомни Захарова. - Те, наред с други неща, доведоха до гибелта на цивилни ".

„ По този метод въоръжените сили на Украйна, неспособни, макар солидната западна помощ, да трансформират обстановката на линията на прикосновение, се пробват с недостойни терористични способи да си върнат на цивилни обекти и мирни поданици “, сподели Захарова.

По-рано съветското министерство на защитата заяви, че офанзивите на Киев срещу Кримския мост с двадесет дрона и две ракети С-200 са били отчблъснати - дроновете са били свалени или потиснати със средствата на радиоелектронната битка, а силите за противовъздушна защита са свалили и двете ракети и мостът не е бил развален.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР